Tečajevi za odrasle

Možete naučiti ili usavršiti opći te poslovni engleski, talijanski, njemački, francuski, španjolski, ruski i hrvatski jezik.

Više o tečaju:

Katedra-Ustanova za obrazovanje djece i odraslih od 2009. godine izvodi verificirane programe za obrazovanje odraslih s pravom upisa u radnu knjižicu koja se od ulaska u EU vodi elektronskim putem.

Programi su u skladu s Zakonom o obrazovanju odraslih, a prema odobrenju Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH.

Za odabir vrste tečaja (opći ili poslovni) te broj semestara koji su vam dovoljni da biste dosegli željenu razinu znanja posavjetujte se s našim profesorima za vrijeme upisnog roka u prostorijama škole ili nas nazovite na telefon.

Savjetujemo vam da pogledate Zajednički Europski referentni okvir za jezike(CEFR) koji se nalazi s vaše desne strane pod EU jezična mapa u kojoj se nalazi opis onih vještina koje biste trebali usvojiti nakon završetka odabranog stupnja.

Naš stručni tim sastoji se od profesora mentora i magistara s diplomom Filozofskog Fakulteta koji svojim velikim iskustvom u nastavi kroz mentorski program pomažu mlađim kolegama i usmjeravaju ih u profesionalnom usavršavanju.

Svojim dugogodišnjim iskustvom u pouci stranih jezika, znanjem akumuliranim tijekom godina te prilagodljivim pristupom polaznicima, znatno pridonose kvaliteti nastavnog procesa.

Cijene tečaja:

Cijena tečaja: 64,00 € x 8 rata
Jednokratno plaćanje: 230,40 €

Drugi jezik/član obitelji: 57,60€

Prijave na tečaj:

Vašu upit je poslan!
Sva polja su obavezna.

Ostali tečajevi i usluge